2105692671 Αιγαίου 49 και Ηπείρου 102, Κορυδαλλός pyromarket@gmail.com

Αναπνευστική Συσκευή 6lt, με θέση για 2 χρήστες

Αναπνευστική Συσκευή 6lt, με θέση για 2 χρήστες {noPicture}

Αυτόνομη Αναπνευστική Συσκευή 6Lt, με θέση για δεύτερο άτομο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ CE 89/686/EC & ΕΝ 137

Ατομικός Προστατευτικός Εξοπλισμός

Σύμφωνη με το ΦΕΚ 2434/Β/2014 (άρθρο 11)

3 λεπτά παραπάνω Εισπνεόμενου Αέρα είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν κάποιος εργάζεται σε κρίσιμες συνθήκες, κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης ή διάσωσης

Για το λόγο αυτό έχει αναπτυχθεί ένα μοναδικό σύστημα με ηχητικό συναγερμό ενσωματωμένο στη βαλβίδα της ολοπρόσωπης Μάσκας, το οποίο λειτουργεί χρησιμοποιώντας την πίεση του εισπνεόμενου Αέρα προς προειδοποίηση εξάντλησης του Αέρα της Αναπνευστικής Συσκευής.

Το σύστημα αυτό είναι ασφαλές και προστατευμένο από εξωτερικούς παράγοντες και επεκτείνει κατά 30% τον διαθέσιμο χρόνο διαφυγής από το περιβάλλον χρήσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Μηδενική Απώλεια Αέρα:  η συσκευή προειδοποίησης ενεργοποιείται από τον αέρα τον οποίο εισπνέει ο Χρήστης αυξάνοντας την ποσότητα του αέρα που διατίθεται για διαφυγή / διάσωση.
 • Σφραγισμένο Σύστημα Προειδοποίησης: το σύστημα συναγερμού είναι προστατευμένο από το περιβάλλον γεγονός το οποίο το καθιστά πολύ ασφαλέστερο από ότι η παραδοσιακή σφυρίχτρα. Το σύστημα δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από άμμο, λάσπη, αφρό και άλλα υλικά τα οποία συναντώνται σε περιβάλλον που χρησιμοποιείται η Αναπνευστική Συσκευή Διαφυγής.
 • Αυτοέλεγχος: δεδομένου ότι ο συναγερμός βασίζεται στην αναπνοή του χειριστή, μπορεί αμέσως να βρεθεί ποια Αναπνευστική Συσκευή εξαντλείται, ακόμη και όταν υπάρχουν πολλές Αναπνευστικές Συσκευές σε λειτουργία.
 • Ηχητικός Συναγερμός: καθώς ο συναγερμός βρίσκεται στην είσοδο της ολοπρόσωπης Μάσκας, όχι μόνο είναι πιο κοντά στα αυτιά του Χρήστη συγκριτικά με άλλα παραδοσιακά συστήματα συναγερμού, αλλα επίσης, καθώς μεταδίσει ηχητικά κύματα μέσω του εισπεόμενου αέρα, ο ήχος είναι πιο διεισδυτικός.
 • Συναγερμός σε οποιαδήποτε Απόσταση: η τεχνολογία της Αναπνευστικής Συσκευής Διάσωσης εκμεταλλεύεται την μάση πίεση για τη μετάδοση του ηχητικού σήματος συναγερμού. Αυτό επιτρέπει στον χειριστή να απομακρυνθεί από το σετ Κύλινδρος-Μειωτήρας-Μανόμετρο και παράλληλα να μπορεί να λάβει το αντίστοιχό Ηχητικό Σήμα Συναγερμού Εξάντλησης του Αέρα.
 • Ηχητικός Συναγερμός 2 Χρήστη: αξιοποιώντας τη μέση πίεση δύναται να σημάνει ηχητικός συναγερμός εξάντλησης του εισπεόμενου Αέρα και στην είσοδο της 2 ολοπρόσωπης Μάσκας.
 • Φωσφορίζον Μανόμετρο: φωσφορίζον μανόμετρο με κλίμακα BAR και PSI, έως 360bar και με χρωματισμένη περιοχή εξάντλησης εισπεόμενου αέρα μεταξύ 50 και 0 bar.
 • Πανοραμική Μάσκα: Πανοραμική ολοπρόσωπη μάσκα με θετική πίεση και ευρύ οπτικό πεδίο.
 • Εργονομική Πλάτη: Εργονομικά κατασκευασμένη Πλάτη για άνετη κατανομή βάρους διατηρώντας πάντοτε σταθερή την συσκευή επάνω στον χρήστη.
 • Μειωτήρας Πίεσης: Μειωτήρας Πίεσης με έμβολο του οποίου η πίεση εξόδου παραμένει σταθερή, ενώ η πίεση του κυλίνδρου μειώνεται.
 • Αναπνευστική Συσκευή με Διαχωριστή Αέρα για 2 χρήστες: Αναπνευστική Συσκευή με Διαχωριστή Αέρα για 2 χρήστες ο οποίος είναι εργοστασιακά Κατασκευασμένος επάνω στον Πιστοποιημένο Ρυθμιστή Πίεσης της Συσκευής.

 

Πίσω